Terugkeer & Exchange

Beleid van de terugkeer

Neem dan eerst contact met ons voordat u de goederen te retourneren , zal onze klantenservice terug naar u binnen een werkdag . Als er onherstelbare gebreken met de items, kunt u ze weer terug naar ons voor verandering of terugbetaling . Als u ervoor kiest terug voor terugbetaling , neem dan contact op met onze klantenservice voor retouradres.

1 . Zorg ervoor dat de maat klopt wanneer u online bestelt . Als u kiest verkeerde maat schoenen , moet u de twee - side verzendkosten betalen als u wilt terugkeren naar verandering . Als je niet maken zeker wat je draagt ??, kijk dan op de grootte lijst op de website .

2 . Zorg ervoor dat het adres correct en volledig is . Als het pakket terug naar ons als niet geleverd door het verkeerd of onvolledig adres , moet je betalen voor het opnieuw verzenden verzendkosten. Gelieve niet terug defecte goederen te sturen zonder overleg met ons . Het is heel moeilijk voor ons om een ??pakket te behandelen zonder de benodigde orderinformatie . Bevestig alle items zijn opgenomen in de originele doos .

3 . Zorg ervoor dat het telefoonnummer correct is wanneer u de bestelling plaatst , als het pakket arriveerde bestemming en uit voor de levering , maar je niet thuis bent , zal de koerier contact met u opnemen met telefoonnummer.

Verplicht Delivery Information
De levering informatie omvat volledige naam , juiste Straat en huisnummer , e-mailadres , postcode en telefoonnummer. Als een van de adres en telefoonnummer is niet juist is, ontvangt u geen van de items , en u bent verantwoordelijk voor het verloren zal zijn .
Verzend opties en kosten
Verzending van uw aankopen op tijd is erg belangrijk voor ons . Om ervoor te zorgen dat u uw aankopen zo snel mogelijk , de items meestal worden verzonden door DHL of EMS . We zijn blij dat de internationale scheepvaart te bieden aan de meeste plaatsen in de wereld .
Proces tijd van uw bestelling
Alle artikelen worden verzonden binnen 1business dag na het plaatsen van uw bestelling , onder voorbehoud van betaling verificatie. Bij verzending , ontvangt u een verzendbevestiging e -mail ontvangen met de vervoerder en order tracking informatie
. Opmerking: Alle bestellingen worden verwerkt door middel van maandag tot en met vrijdag , met uitzondering van feestdagen . Wij zijn niet verantwoordelijk voor onverwachte vertragingen , zoals vakantie of onjuiste adressen . En we raden dat iemand beschikbaar is om het pakket te accepteren. Als u niet in staat om te tekenen voor bezorging thuis stellen we voor het verzenden van pakketten naar uw werkplek.
Volg uw bestelling
Wanneer de bestelling is verzonden , zullen wij u e-mail de tracking code en express website in 48-72 uur voor u om de artikelen online te controleren .
DHL : http://www.dhl.com/en.html
EMS : http://www.ems.com.cn/english.html
Let op: we kunnen alleen uw bestelling schip door POSTCODE adres , eventuele postbussen of soortgelijke adressen zijn niet beschikbaar voor de scheepvaart .
Haal uw bestelling
de levertijd is afhankelijk van waar u zich bevindt en of het product dat u besteld is op voorraad . Normaal gesproken krijg je de items in 3-7 werkdagen nadat u klaar bent met het plaatsen van de bestelling. Let op uw account op elk moment . Als u uw bestelling niet ontvangen in 10 dagen , onmiddellijk contact op met de plaatselijke postkantoor . U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice , wij zullen alles in het werk te dienen voor u maken .
Teken voor de levering
Een handtekening is vereist voor uw levering. Maar als u niet beschikbaar bent de koeriers kunnen proberen een van uw gezinsleden . Als u en uw gezinsleden niet beschikbaar zijn, zullen ze het pakket terug te nemen en stuur de bestelling de volgende dag .
Weiger een zending
f je weigert om de bestelling voor een aantal redenen of ondertekenen als het pakket is automatisch terug na een paar keer zonder succes levering ( te wijten aan u niet beschikbaar is of u een verkeerd of onvolledig afleveradres aan us ) , wordt uw bestelling geannuleerd en restitutie zal worden gemaakt om de creditcard gebruikt voor uw bestelling. En 30 % van de goederen wordt in rekening gebracht door u en verzendkosten zullen ook niet worden terugbetaald .
Helaas ! Niet- herbruikbare artikelen in een geweigerd bestelling is pas bij terugkomst naar ons worden geaccepteerd . Deze orders zullen naar u terug ongeopend worden verzonden .
Belastingen en douanerechten
Op dit moment verzenden naar meer dan 200 landen over de hele wereld en de meeste landen laat de vrije handel via internet en zal de douanerechten niet rekenen dan ook voor kleine verpakkingen die het land binnenkomen .
Alle items in onze online winkel worden verkocht op een Delivery Duty onbetaalde basis , wat betekent dat alle relevante rechten en heffingen die door sommige landen worden opgelegd. Klanten zijn verantwoordelijk voor alle van toepassing zijnde douanerechten of belastingen die op een levering in het land van bestemming kan worden opgelegd .
Bovendien, als u wenst om een uitwisseling te maken , zou je ook verantwoordelijk voor de belastingen en heffingen op het vervangende onderdeel zijn .
7 dagen retourgarantie
Wij zijn absoluut overtuigd dat u zult genieten van een eenvoudige uitwisseling of ervaring terug ! Breng uw aankoop
Alle items zijn kwaliteit gecontroleerd en gecontroleerd voordat ze worden verzonden . Als om welke reden u ontevreden bent over uw aankoop , neem dan gerust contact met ons op via E- mail . Je nodig hebt om foto's van het item te sturen naar onze mailbox. De e-mail onderwerp moet de naam met " Bestelnummer " zodat wij u een snel antwoord (Hartelijk dank ! ) kan geven .
Doe zorg ervoor dat je aanvraag het retourneren Merchandise Authorization binnen 7 dagen na ontvangst voor vervanging of terugbetaling . Uw tijdige terugkeer van ongedragen , ongewassen , of defecte artikelen moet ook de verpakking en labels verkoper en moet in dezelfde staat als toen het werd ontvangen. Rendementen die beschadigd, vuil of gewijzigd kunnen niet worden aanvaard en zal u beveiligd verstuurd .
Pack merchandise. Gelieve de volgende informatie met uw terugkeer : bill-to naam , adres, ship - to naam, adres , ordernummer, redenen voor de terugkeer .
Haal uw terugbetalingen
Zodra uw rendement is ontvangen en geïnspecteerd door de vervulling centra , zullen uw terugbetaling worden verwerkt en automatisch toegepast op uw oorspronkelijke aankoop creditcard of oorspronkelijke methode van betaling binnen 2 dagen . Houd er rekening mee dat, afhankelijk van uw credit card maatschappij , kan het extra 2-10 of meer werkdagen na uw krediet wordt toegepast voor het te plaatsen op uw accountExchange uw aankoop
Exchange verzoek moet worden ingediend binnen 7 dagen na ontvangst van de orde .
Geef de uitwisseling item en de nieuwe model of maat in uw e-mail naar de klantenservice. De punten moeten in originele staat en ongedragen geaccepteerd te worden als een terugkeer.
Beschikbaarheid van vervangend artikel is niet gegarandeerd. U ontvangt een e - mail een bevestiging na de voltooiing van de verwerking te wisselen .
Uw bestelling annuleren
Als u de bestelling te annuleren en een terugbetaling krijgen , neem dan onmiddellijk contact met ons op . Belangrijke informatie
a ) We hebben alles in het werk om zo nauwkeurig mogelijk weer te geven van de kleuren van onze producten die op onze website verschijnen gemaakt . Echter, zoals beeldschermen verschillen , kunnen we niet garanderen dat de weergave van elke kleur van uw monitor volledig accuraat zal zijn .
B ) Als u wilt ruilen of het item ( s) die u ons formulier hebt besteld te wisselen , moet u leveren hij / zij door uw plaatselijke postkantoor . We kunnen niet verantwoordelijk voor pakketten verloren tijdens het transport . Zodra uw rendement is ontvangen en verwerkt, ontvangt u per e-mail verwittigd .
c ) Wij aanvaarden de terugkerende verkoop-en Online Ontruiming item (s ) . Als u ontevreden bent met uw aankoop , kunt u deze inwisselen de items in een andere maat of kleur (geldt alleen voor de dezelfde stijl die u hebt gekocht ) .
Als u nog vragen of opmerkingen , aarzel dan niet om ons te contacteren. Onze trouwe klantenservice team zal altijd bij je zijn .