Privacy verklaring

We weten dat u schelen hoe informatie over jou wordt gebruikt en gedeeld , en wij waarderen uw vertrouwen en willen dat u vertrouwen in onze diensten en de veiligheid als het gaat om uw persoonlijke gegevens . Dit bericht beschrijft ons privacybeleid . Door het bezoeken van onze site , gaat u akkoord met de in deze privacyverklaring .

We raden u aan te melden bij het winkelen op onze website, het is echter niet vereist . Onze registratie vorm vereist gebruikers om informatie ( zoals naam , leeftijd , postadres , telefoonnummer overdag , e-mailadres en wachtwoord) contact met ons opnemen . Je moet 18 jaar of ouder zijn om te registreren. Registratie helpt ons om u te voorzien van een snelle en eenvoudige kassa ervaring . Het contact met de klant informatie die u op het inschrijfformulier zal worden gebruikt om u te contacteren met betrekking tot de status van een bestelling of om uw vragen te beantwoorden . Bovendien , tenzij u ervoor kiest om opt-out , het zal worden gebruikt om u e-mail updates over de aanstaande verkoop , wedstrijden , promoties en productinformatie. U erkent en gaat ermee akkoord dat u verantwoordelijk bent voor de geheimhouding van uw registratiegegevens en wachtwoord . Als u wilt , kunt u ook het invullen van een klantprofiel . Hoewel het niet nodig is, informatie verkregen van het klantprofiel vragen helpt ons om meer te leren over onze klanten en wordt gebruikt om onze klanten shopping ervaring met ons te verbeteren .
BESTELGEGEVENS
We hebben geen producten voor verkopen aankoop door kinderen . Wij verkopen producten voor kinderen voor aankoop door volwassenen . Klanten kunnen een bestelformulier gebruiken om producten te kopen . Wanneer u een bestelling plaatst , verzamelen wij contactinformatie , zoals uw verzend-en e-mailadressen , en financiële informatie , zoals uw rekeningnummer of credit card nummers . Contact informatie van het bestelformulier wordt gebruikt om bestellingen en informatie sturen naar onze klanten en in contact te komen met hen wanneer dat nodig is. Financiële informatie wordt gebruikt om de klant te factureren voor producten. Je hebt ook de mogelijkheid van het bestellen van producten via de telefoon en u kunt ervoor kiezen om te betalen met een cheque , creditcard of postwissel.
ONZE GARANTIE
We zijn toegewijd aan het beschermen van uw privacy . De informatie die u aan ons verstrekt wordt niet gegeven of verkocht aan een externe partij , behalve voor de rederij het ​​leveren van uw bestelling. Wij delen alleen uw verzendadres en telefoonnummer met de rederij . De informatie die wij van u verzamelen wordt alleen gebruikt voor het verwerken en verzenden van uw bestelling. Uw e- mailadres wordt alleen gebruikt om u te voorzien van een orderbevestiging en tracking-nummer . Uw telefoonnummer wordt gebruikt om u te contacteren in geval van een probleem met de vervulling of de levering van uw bestelling . Als u nog vragen , zorgen of opmerkingen over ons privacy beleid willen we graag weten, zodat we ze kunnen pakken . Neem dan hier contact met ons op .
Terug